בית כולנא טבריה

הכנרת והזיארות, הקדושה האופפת בכל פינה, המסורת הנשפכת מקרנות הרחוב – הופכות את בית כולנא טבריה לבית הטומן בחובו אוצרות מסורתיים המחכים להיחשף לאדם הצמא להם.

קצת על המקום

כולנא הוא בית לתרבות וחינוך ברוח יהדות ארצות האסלאם והמזרח, הפועל לקיום חברה מחוברת, קשובה ושואפת לצדק. ארגון כולנא הוקם בשנת 2017 תחת עמותת צעירים בירוחם במטרה להדהד ולעצב את השפה המסורתית כאפשרות לחיים יהודיים בארץ ישראל ובתפוצות. אנו מבקשים להשפיע תרבותית וחברתית לאורה וברוחה של מסורת יהודי ארצות האסלאם והמזרח. מסורת שביטאה באופן טבעי יהדות מתונה וקשובה המחברת בין המערב למזרח ובין העתיק לחדש. יהדות שמקרבת בין כל חלקי החברה הישראלית.

פרטים חשובים

מידי פעם משנים מיקום, תעקבו בפרסומים

יוסי בן חמו

כל מה שקורה אצלנו

2 ינו

יום ה׳, שישי, שבת

20:30

מה עוד אנחנו מציעים?

No data was found

לימוד ותוכן משלנו

אין כרגע תוכן רלוונטי בבית כולנא

צוות ופעילים

No data was found
שבת האחרונה פקדה את מרוקו רעידת אדמה בעוצמה 6.8 בסולם ריכטר. תוך כדי פיוטי השבת רעד חזק מטלטל את הבית ולאט לאט מתברר שזה לא עניין חולף אלא רעידת אדמה של ממש. מבנים מסביב קורסים, אנשים נסים על נפשם בתפילה חזקה לשרוד את הרגעים הקשים – וגם אנחנו ביניהם. רעידת אדמה מטלטלת את הבית ואת הלב.
דילוג לתוכן