ימים פתוחים ומפגשי היכרות

צריכים עוד רגע כדי להכיר מקרוב?
הצטרפו אלינו לבית ספר פתוח, אנחנו בטוחים שתתאהבו ממבט ראשון!

יולי

יום מיונים 

מסלול אומנויות 

30.7.25 יום רביעי

ה' אב תשפ"ה

אוגוסט

יום מיונים

מסלול מוזיקה מן המזרח

6.8.25 יום רביעי

החל מהשעה 12:00

יב' אב תשפ"ה

אוגוסט

יום פתוח בזום 

מסלול אומנויות 

6.8.25 יום רביעי

18:00

יב' אב תשפ"ה

ספטמבר

יום מיונים 

מסלול אומניויות

3.9.25  יום רביעי

י' אלול תשפ"ה

מה מחכה לכם בבית ספר פתוח?

בואו להכיר מקרוב את בית הספר, עם סיור בקמפוס, מפגש עם מרצים וסטודנטים, והכרות עם תוצרים חיים של בית הספר.
אם חשוב לך להבין איך מתנהלים השיעורים ולהכיר את קהילת היוצרים והמרחב, אנחנו מזמינים אותך להצטרף אלינו ליום שבו נדבר על הכל.
מתכנסים בשעה 11:00

מה מחכה לכם במפגש ZOOM?

היכרות עם תכניות הלימודים למוזיקה מן המזרח ואומנויות, בשילוב תואר או לימודי תעודה.
במהלך הזום ניתן הצצה קטנה אל קהילת היוצרים והיוצרות שלנו בירוחם, והדברים הטובים שקורים כאן במרחב. ארז מונק ורחל שרייבר, ראשי המסלולים, יענו לכל השאלות שלכם.ן, ובוגרי בית הספר יספרו על החוויה שלהם.ן כסטודנטים, ועל התכל׳ס – מה עושים עם התואר אחרי שמסיימים ללמוד?

המפגשים בשעה 19:00. קישור יישלח לקראת המפגש.

בית הספר ליצירה מסורתית עכשווית

לימודי אומנויות או מוזיקה מן המזרח בשילוב תואר ראשון או לימודי תעודה. שיתוף פעולה ייחודי בין המכללה האקדמית ספיר ל״כולנא״ ירוחם המציע תכנית מרתקת הכוללת לימודים אקדמיים, הכשרה מקצועית באומנויות, יזמות חברתית וחיי קהילה. ללמוד מהמרצים הטובים ביותר בארץ ובאווירה אקדמית שונה ומיוחדת. 

לקרוא עוד על לימודי אומנויות >>

לקרוא עוד על לימודי מוזיקה מן המזרח >>

כאן נרשמים

השתתפות באירועים מותנית בהרשמה מראש
מלאו פרטים ונחזור אליכם עם כל המידע בהקדם

יותר נוח בטלפון או בוואטספ?
שלחו הודעה או תתקשרו
054-5695571

רוצים להישאר מעודכנים?

עקבו אחרי בית הספר ליצירה מסורתית-עכשווית במדיות כדי לקבל עידכונים שוטפים על הפעילות שלנו

שבת האחרונה פקדה את מרוקו רעידת אדמה בעוצמה 6.8 בסולם ריכטר. תוך כדי פיוטי השבת רעד חזק מטלטל את הבית ולאט לאט מתברר שזה לא עניין חולף אלא רעידת אדמה של ממש. מבנים מסביב קורסים, אנשים נסים על נפשם בתפילה חזקה לשרוד את הרגעים הקשים – וגם אנחנו ביניהם. רעידת אדמה מטלטלת את הבית ואת הלב.
דילוג לתוכן